Субота, 04.05.2024, 07:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Станьківська ЗОШ І-ІІступенів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 12
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
Людяність, милосердя, добро… Такі знайомі нам ці слова. Усе частіше ми говоримо про них . Одвічні істини непідвладні часові.

Сьогодні, коли спостерігається духовне збідніння суспільства, так необхідно навчати дітей, молодь бути відкритими душею та серцем до можливості допомоги ближнім. Під гаслом доброти, людяності, милосердя в Станьківській ЗОШ І-ІІ ступенів постійно триває акція «Милосердя», мета якої допомагати немічним людям похилого віку та всім тим, хто потребує допомоги. Доброта й милосердя завжди потрібні, особливо в наш непростий час.

Учні школи – щедрі та доброзичливі і завжди відкликаються на прохання про допомогу іншим. Благодійність стала для них вже традицією. Цієї осені в школі проводиться Акція милосердя «П’ять картоплин». Координаторами акції виступили члени шкільного учнівського самоврядування. Силами учнів зібрано 162 кг картоплі, ... Читати далі »

Переглядів: 286 | Додав: заступник | Дата: 02.10.2014 | Коментарі (0)

    «Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо», – так говорить народна мудрість. Спеціалісти стверджують, що сприятливий вплив на здоров'я людини має її спілкування з природою, фізичні вправи, купання у природних водоймах. Про здоров'я треба дбати з молоду. Цю просту істину, на жаль, інколи розуміють тоді, коли вже втрачений час. Особливої уваги потребує молодь, усвідомлення нею цінностей здоров’я - це ідея, яка  супроводжує всю навчально-виховну, пізнавальну та позашкільну роботу школи. У наш час здоровий спосіб життя є досить актуальною темою, яка потребує особливої уваги.

Традицією Станьківської ЗОШ I-II ст. є  проведення  осіннього дня здоров’я. Він розпочався загальношкільною лінійкою, на якій діти отримали інформацію про започаткування Всесвітнього дня здоров’я, провели гімнастику і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я,  вести здоровий спосі ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: заступник | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

Акція « Станьківські школярі – героям України»

Народ і армія – єдині! Сьогодні це відчувається як ніколи гостро, тому що в нашу домівку – в Україну – прийшла біда.

Під час буремних подій на сході України жоден громадянин не може залишитися осторонь. Допомога АТО в наш час – це та діяльність, завдяки якій можна забезпечити фронт необхідним хоча б частково. Так, напевно, багатьом людям траплялися публікації про те, як рятували солдатам життя бронежилети, як допомагали їм каски, як зручно воювати в надійному та практичному взутті, а також користуватися якісною оптичною  технікою, що дозволяє побачити ворога на відстані. Якби все це не жертвували загальними зусиллями прості люди, ситуація була б значно гіршою. А в наш час навіть діти намагаються долучитися до благодійних акцій.

Так, учні  9 класу Станьківської ЗОШ разом із соціальним педагогом Ямничем Р.І. провели акцію «С ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 298 | Додав: заступник | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

Спорт стає засобом виховання тоді,коли він – улюблене заняття кожного»

     І це не просто слова. 8-11 вересня у Станьківській ЗОШ І-ІІ ступенів були проведені маленькі олімпійські ігри.Спорт справді є улюбленим заняттям кожного учня. Але,щоб він був цікавим,різнобарвним,приносив радість,силу,успіх. Для цього багато зусиль докладає вчитель фізичної культури «спортивна,енергійна,винахідлива» Бірук Надія Дмитрівна. Яка провела і була ініціатором проведення «Тижня олімпійського спорту» в школі. У шкільних олімпійських іграх взяли участь діти всієї школи:від першокласників до дев’ятикласників. Учні молодших класів змагалися у конкурсі малюнка на спортивну тематику. Старшокласники – учасники вікторини «Знавці олімпійського спорту і шкільних олімпійських ігор. Надія Дмитрівна представила презентацію «Олімпійськими сходинками» та ознайомила із програмо ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: заступник | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

119 років тому у столиці Греції Афінах відбулися перші Олімпійські ігри сучасності.
Неймовірний ентузіазм французького барона П`єра де Кубертена відродив стародавні змагання, які беруть свій початок ще з 776-го року до нашої ери. Нині олімпійський рух є потужним чинником розвитку сучасного спорту.

На самому початку Олімпіада ще не мала такої популярності. На першій афінській Олімпіаді виступали лише 245 спортсменів із 14 країн світу. Атлети змагалися у 9 видах спорту: греко-римській боротьбі, велосипедному спорті, гімнастиці, легкій і важкій атлетиці, плаванні, стрільбі, тенісі та фехтуванні. Серед учасників першої олімпіади не було представників України. Історія олімпійського руху в Україні розпочалася в 1952 році, коли спортсмени України у складі збірної команди Радянського Союзу вперше прийняли участь в Іграх XV Олімпіади в Хельсінкі.
З 1952 по 1990 роки олімпійський рух в Україні розвивався та зміцнював свою по ... Читати далі »

Переглядів: 266 | Додав: заступник | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz